Aktualnosti

Sagena Security Day, konferencija o IT sigurnosti po 8. put u Zagrebu

Zagreb, 8. srpnja 2014. – Sagena i ove godine organizira Sagena Security Day koji će se održati 23. rujna u dvorani Matis Absolut Lounge u Zagrebu. Ovo je već 8. konferencija posvećena IT sigurnosti koju Sagena organizira zajedno s američkom kompanijom Intel Security (ex McAfee Inc.).

Udruživanje Intela i McAfeea u Intel Security donijelo je mnogo inovativnih i učinkovitih rješenja digitalne zaštite a na konferenciji ćemo se osvrnuti na spajanje ova dva brenda i njihovih resursa u Intel Security.

Ovogodišnja konferencija fokusirat će se na potrebne sigurnosne aktivnosti u današnjem cyber svijetu. Kao najstručniju osobu u ovome području pozvali smo Cyber Security direktora i doktora vojnih znanosti gospodina Jarno Limnélla iz Intel Security-a.

Cilj konferencije je predstaviti najnovije trendove u industriji, te upoznati najnovija rješenja kompanije posvećene isključivo IT sigurnosti.

Izlaganja su kao i do sada na engleskom i hrvatskom jeziku.

Security Day je prilika da na jednom mjestu upoznate brojne kolege zadužene za IT sigurnost, razmijenite iskustva, te pronađete rješenja za eventualne sigurnosne probleme s kojima se susrećete, ali i da se zabavite uz neformalna druženja.

Real-time obavijesti i novosti možete pratiti preko našeg twitter i facebook profila.

Rok za prijavu je 17.09.2014. Nakon isteka roka ne garantiramo slobodna mjesta.
Više detalja o konferenciji možete naći na našim web stranicama: www.sagena-sd.com

Kontakt: Nikolina Djurić
Tel. (01) 4559911
E-mail: nikolina.djuric@sagena.hr