Testna i mjerna oprema

Spirent testna i mjerna oprema

Spirent Communications jedan je od globalnih lidera na području testne i mjerne opreme. Kompanija je izlistana na Londonskoj burzi (LSE:SPT).

Proizvođači raznih aplikacija, davatelji usluga, telekom operateri i drugi poslovni korisnici suočavaju se s problemom razvoja sustava i pružanja usluga baziranih na najnaprednijoj arhitekturi poput Clouda, virtualizacije, novih generacija mreža poput LTE, 5G, sustava za navigaciju i slično.

Sva navedena rješenja prije puštanja u produkciju i stavljanja u komercijalne svrhe moraju biti dobro testirana. Spirent je upravo globalni lider sa višegodišnjim iskustvom u testiranju, osiguravanju rada sustava, analitici i sigurnosti, testni sustav za razvojne programere, pružatelje usluga i poslovne mreže.

Referentna lista korisnika uključuje gotovo sve proizvođače telekom opreme, mrežne opreme, vodeće davatelja usluga i mnoge druge. Spirentovi korisnici obećali su svojim klijentima vrhunske performanse. Spirent osigurava da ta obećanja budu i ostanu ispunjena.

Za više informacija posjetite www.spirent.com